maanantai 11. syyskuuta 2017

Kaupungissa.Tultiin ihan koko porukka Lahteen. Kissoja myöten.


Siksi vaan että oli lyhyempi matka toisten ajella herkkuja maistelemaan.

Itse testailin pyörätuolia ja ramppia. Nyt se toimii niin kuin pitää. Yhdellä liikkeellä auki ja toisella kiinni. Enää v*tuttaa rampin pitämä räminä autoa ajaessa, se on todella ärsyttävä ääni, mutta siihenkin on jo löytynyt ratkaisu.
Kun ramppi on kasattu alumiinin palasista, niin tehtaalla on niitattu vain ylin ja alin keskikohta reunapalasiin. En ala viittäkymmentä palasta runkoon kiinni niittailemaan. Sain lahjana kuin juuri tarkoitukseen truutallisen liimaa. Siis sellaisen missä on esim silikoonia mitä kylpyhuoneissa käytetään. Sillä kun liimaan rämisevät palaset toisiinsa kiinni, niin johan räminä loppuu ja mun korvat saavat olla siltä metekalta levossa.

Joku hemmetin pöpö on päässyt iskemään muhun. Tietty paikanvaihto ja liikkuminen ihmisjoukossa vaikuttaa, vaikka pesen käteni aina sisään tullessani, mutta kaupungilla tulee väkisin koskettua esim. nenään ja siitä se on helppo reikä pöpöjen iskeä kimppuun. Tämä vie vedon pois kuin flunssa, mutta ei ole nuhaa eikä kuumetta, kipeitä ovat vain raajat, mutta niihin sattuukin sitten paljon. Ärsyttävää. Meikäkin tempaisee tuosta vaan parit päiväunet päivässä ja silti uni maittaa viellä yölläkin. Tosin yöt ovat aika katkonaisia.

Laitoin maalle kokonaan uudet, liiketunnistimilla varustetut LED-valot, tai olihan niitä jo testissä viime talvena ja niiden kokemustan myötä lisäsin pari valoa ja kahta myöskin siirsin/suuntasin uudelleen.
Nyt on myös käytössä uudet valvontakamerat. Ne osoittautuivat todella hyviksi ja helpoiksi käyttää. Jätin kuitenkin vielä käyttöön sen vanhan kameran, jolla näkee 350 astetta ympäriinsä ja sillä kuulee mitä kameran ulottuvilla olevat puhuvat ja heille voi myös kameran kautta puhua. En olisi 10 vuotta sitten osannut edes kuvitella että tällaiseen on mahdollisuus. Niin se tekniikka etenee.


Noistakin huolimatta, mukavaa päivänjatkoa sulle sinne!!

2 kommenttia:

 1. Mukava että ramppi toimii hyvin, huonosti toimivan kans saattas mennä hermot. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaimokin oikein kehui kun se niin kätevästi liikkuu yhdellä kädellä ja liikkeellä sisään ja ulos. :)
   Oli sen kanssa häsläämstä!! Ramoin.

   Poista

Kiva kun tulit tänne, jätä merkki käynnistäs!!