perjantai 14. lokakuuta 2016

Hajautettu kaappijuopous.

Hajautetusta kaappijuoppoudesta olenkin kirjoittanut jo aikaisemmin mutta koska aihe on aina mielenkiintoinen, niin näpyttelenpä siitä taas uuden version.
Hajautettu kaappijuoppous antaa vinkkejä siitä kuinka vetää hanurit harteille niin, että elinkumppani ei sitä ainakaan aluksi havaitse. Tärkeintä on pysytellä kaveristaan ainakin kahden-, kolmen metrin päässä hajuhaittojen välttämiseksi.

Homma lähtee niin, että sen yhden perjantaipullon sijaan hankkiikin vaikka nyt neljä pulloa sitä pirun sikiöiden kusta, eli alkoholia ja tämä hankinta on tehtävä jo alkuviikosta, että ehtii rauhassa keksiä ja piilotella pullot hyviin paikkoihin.  Sellaisiin joissa ihminen asuinpaikassaan luonnollisesti käy.

Ensimmäinen puteli piilotetaan vessaan, siellä kun voi käydä illan mittaan useammankin kerran. Tärkeää on se, ettei liikaa ahnehdi juomaan ja silloin paljastuu koko juopottelu ja siitä salajuopottelusta saatava hyvän olon tunne, kun ei jääkkään kiinni ja jos jääkin kiinni niin paljastuu vain yksi pulloista ja loput kolme on viellä piiloissaan, mutta tämä edellyttää taasen sitä että loppuilta täytyy sitten ottaa varman päälle ja käydä muilla pulloilla harvemmin ja hörpittävä on ohuempia siivuja koska jos nyit viinaa kitusiisi entiseen malliin, jäät taatusti kiinni ja siitä ei hyvää seuraa.

Toinen pullo piilotetaan tiskiallaskaappiin. Roskaa roska-astiaan viedessä ehtii siivut kiskaista hyvinkin ja mukava tunne alkaa levitä kehoon. Viinan kanssa läträtessä tulee olla erityisen varovainen ettei vaan juo liikaa ja ala tyhmäilemään, koska viina on viisasten juoma ja tällainen tavallinen tallaaja, jollainen minäkin olen, kun juo hiukkasenkin liikaa viinaa niin muisti pätkii ja sitten aamutuimaan kun herää niin järkytyksekseen alkaa muistaa pieniä pätkiä sieltä täältä eilisestä eikä voi olla varma että tapahtuiko näin oikeasti vai oliko se sittenkin unta. Omatunto soimaa niin että meinaa järjen viedä, että uskaltaako tästä enää poistua kodistaan kun teot mitkä tuli humalapäissään tehtyä hävettää niin että parempi olisi jos maa halkeaisi ja minut sinne rotkoon nielaisisi.

Kolmas puteli jemmataan sinne, missä vapaa-aikaa tulee eniten vietettyä. Siellä viinaa ryystettäessä on oltava kaikista varovaisin ettei vaan kisko liian leveitä siivuja lasisen laulukirjan kätköistä eikä pidä liian nopeaan tahtiin sitä viinaa ryystää, koska tämän laisessa tilanteessa saattaa tulla otettua huomaamatta liikaa ja sitten jää varmasti kiinni, ainakin jos alkaa tapojensa vastaisesti jotain puuhailemaan tai vaikkapa, kamalaa, alkaa lauleskelemaan typeriä ralleja jotka jostain aivojen syövereistä mieleen juolahtaa.

Viimeinen pulloista tyrkätään sänkyyn tyynyn alle. Saa sitten vielä juuri ennen nukkumaan menoaan ryystettyä siivut ja sen päälle maistuukin uni todella hyvin, ellei sitten ala liiallinen naukkailu oksettamaan. Sitten voi posliinijumalan ääressä kumartelun päälle huuhtoa oksennuksen maun suustaan reilulla suullisella hörpättyä viinaa. Tyynyn alle jemmaamisessa on sekin hyvä puoli, että kun herää mielettömään kankkuseen niin voi ohuen ohuita siivuja harvakseen vetelemällä siirtää krapulan kauemmas tai jos malttaa ryystämisen jättää siihen kun kankkunen helpottaa niin ei mene koko päivä pelastusarmeijalle.

Hienointa ja rohkeinta on kuitenkin se, että jättää alkoholijuomat ostamatta.
Hetken raittiina ollessaan huomaa kuinka hörppäillyt ihminen haisee kauas ja kamalalle. Itse sitä löyhkää ei huomaa mutta kaikki alle kahden metrin etäisyydelle eksyneet sen katkun kyllä huomaa. Hyi hitto!!
Elämäkin maistuu päivä päivältä paremmalta ja jos sitä viinaa tuli kaadettua kurkkuunsa kipujen lamaannuttamaksi niin siihenkin on vaihtoehto, kipulääkkeet, enkä nyt tarkoita ilman reseptiä saatavia kivunlievittäjiä vaan ihan lääkärin kirjoittamalla reseptillä saatavia tai sitten jos kivut ovat sietämättömiä niin oikean kipulääkärin kirjoittamalla ressulla saatavia, juuri niitä mitä minä joudun kipujeni takia popsimaan.
Onnittelut kaikille jotka pystyvät tai ovat jo pystyneet lopettamaan juopottelun!!


Mukavaa päivänjatkoa sullekin sinne!!

3 kommenttia:

 1. Tämä tarinasta vois tehdä dokumenttielokuva , humoristinen hauskaa tarina , nauroin sydämestäni ... Oletko koskaan niin tehnyt?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!!
   Olen kyllä nauranut sydämestäni, se on vapauttava tunne!!

   Poista
 2. Tämä tarinasta vois tehdä dokumenttielokuva , humoristinen hauskaa tarina , nauroin sydämestäni ... Oletko koskaan niin tehnyt?

  VastaaPoista

Kiva kun tulit tänne, mukavaa jos kommentoit!!