lauantai 5. marraskuuta 2016

Aamusella.

Herään siihen kun kissat tulevat sänkyyni.

Viellä ne ovat hiljaksiin, kyttäävät kelloa vuorotellen että eikö se jo ole seitsemän se kello ja jonkin ajan kuluttua selvästi Maisa elehtii ja käkisee Pekalle että herätä jo se ukkeli, mulla on karseen kova tarve päästä tarpeilleni!
Pekka ojentaa etusormensa niin että pitkä, terävä kynsi tulee esille. Sillä se tuikkaa mua millon mihinkin. Tässä kohdassa Vaimo hyppäisi kattoon asti mutta meikä ei liikahdakkaan. Pekka katsoo tassuaan, levittää se apposen auki ja tuikkaa mun nahkaan neljä reikää...

Kun nousen, kiirehtivät kissat ulko-ovelle. Avaan sen kiireesti ja kissat pujahtavat nopeasti oven rakosesta pihalle. Milla kuorsaa viellä täysiä. Sen mielestä aamu on vasta silloin kun papparaisen puhelimesta raikaa tehosekoittimen kappale; hetken tie on kevyt kulkea. Herätys, hälyytys ynnä muut puhelimessa tarvittavat äänet olen valinnut vain sillä perusteella että niissä on pitkä intro.

Seitsemältä viimeistään nousen. Viiden ja seitsemän välillä.
Milla havahtuu, nousee ja menee ulko-ovelle. Lasken sen ulos ja samassa kissat pujahtavat sisään. Annan niille aamuruokaa, itse nappaan aamunapit kera mustikkakeiton ja lasillisen vettä.
Kissojen ruokailtua pääsee koira sisälle. Se käy nuolemassa kissojen lautaset ja painuu takaisin nukkumaan. Kissat lähtevät aamupesun jälkeen ulos pidemmälle retkelle.

Itse kaivaudun vielä sänkyyni, joko tuumailemaan tai sitten luen kirjaa tai lehtiä ja huonoimmillani avaan tämän läppärin ja alan lueskelemaan postia, etelä-suomen sanomia ja niiden jälkeen seuraamiani blogeja.
Jos on petipäivä niin katselen ohjelmia YLEareenasta ja jos sieltä ei tule mitään mitä haluttaisi katsona kurkotan kaappiin ja pujahdan sinne valitsemaan jonkun elokuvan katseltavaksi.

Kun suu tuntuu siltä kun sitruunaa söisi, tiedän lääkkeiden tehonneen ja kipujeni laskeneen sen verran että pääsen (hyvänä päivänä) pukeutumaan. Katson onko kirjoittamassani listassa sellaisia hommia mitä nyt viitsisi tehdä. Ellei, teen jotain muuta!

Kaikesta huolimatta, mukavaa päivänjatkoo sulle sinne!!