keskiviikko 16. marraskuuta 2016

"Kallis pieru"
Edellisen plokini lukijat, tai ainakin osa heistä, muistaa kirjoituksen missä kerroin kun Pekka tyhjensi anaalirauhasensa mun naamalle ja suuhun...

Tänään se tapahtui taasen, mutta kohde oli toinen.
Siis se paskan katku on aivan jotain käsittämättömän pahan hajuista, rasvaista ja tiukasti kiinnittyvää litkua. Siis nestettä.

Silittelin tänään aamusella hetekallani maatessani Pekkaa. joka makas vatsa mun vatsaa vasten. Yht'äkkiä hajureseptoreihini havaitsivat kaameaakin kaameamman löyhkän ja hetimiten käsitin mitä oli käynyt. Tyrkkäsin tässä telineessä olevan läppärin heti kauemmaksi, Pekan ärjäsin lattialle ja itseni myös ylös pedistäni. Kirosin kerran ja mitä siinä muuta voi kun laittaa läpiveto kämppään ja alkaa petiä riisumaan.

Pesukoneessa pyöri jo viikon vaatepyykki joten vinttasin paskankatkuiset petivaatteet kylppärin lattialle vuoroaan odottelemaan.
Sitten aloin vuodevaatteiden sijaamisen ja se menikin totuttuun tapaan hujauksessa. Samalla vielä tarkistelin ettei petini eri kerroksissa ole kissojen tuomia sisiliskoja tai muita öttiäisiä. Vielä sängyn lämmitin suoraan ja homma oli siinä.
Vai oliko sittenkään...

Tuumailin ja huntsin siinä että kuinka ihmeessä voi paskankatku vieläkin poltella nenäkarvoja vaikka petivaatteet on vaihdettu ja tuletettukin on jo ainakin ½ tuntia.
Köllähdin selälleni, tuo petauspuuha käy eritoten kipeään selkään.
Pyöräytin läppäritelineen massuni ylle ja siinäpä oli se päivän pahin järkytys. Tollona en edes kuvaa ottanut.

Läppärin näppis "ui" paskaliejussa. Voihan hevosen häntäjouhet ja kautta likaisten varpaideni tuumin samalla kun nykäisin koneesta virtajohdon sekä akun irti. Kone kylppäriin ja täysillä kuumaa vettä näppikselle tai oikeastaan koko koneelle.
Ei se rasvanen lieju-paska ilman harjaa irronnut, näppis kyllä puhdistui mutta ei tietenkään koneen sisus. Perseen perseen persetti!!

Ravistelin suurimmat nesteet läppäristäni ja jätin sen kylppärin lattialle kuivumaan.

No, olihan jo tiedossa että 6v läppäri alkaa olla tiensä päässä, vaikka todella laadukas vehje se oli alkujaan ollut. Muuten se toimi viellä hyvin mutta selvästi eniten käyttämäni palvelu, YLE/areena tökki ja pätki pahemman kerran.

Kun molemmat koneelliset pyykkiä olivat peseytyneet ja olin levitellyt ne puhtaan tuoksuisina kuivumaan, läksin apein mielin köröttelemään kohti Lahtea.
Matkalla pysähdyin Tuulikin luonna, pursottelin silikonit hänen pesuhuoneeseensa ja T tarjosi ruuaksi pottumuussia, uunikasviksia ja lihaspullia. Olipas hyvää ja maha pulleana köröttelin loppumatkan Datatronikkiin, Lahteen.

Odottelin että 'myyjäni' vapautuisi ja hetken päästä päästiinkin jo kaupoille. Hieman kun avustin niin myyjä muisti edellisen kaupan, teran kokoinen massamuistin ja samalla juteltu läppärin vaihto. Kerroin budjettini ja pikkuhiljaa poistimme koneita siitä hintaluokasta kunnes jäljelle jäi tämä mitä tässä nyt näpyttelen. Kallein tietty, hitto!

Kerroin koko pierupaska tarinan ja myyjä koetti pidätellä naurua. Sanoin että naura vaan niin munkin apeus siitä ehkä kääntyy ilon puolelle. Onhan hällä nyt tarina mitä kertoa: Paskalla täytetty läppäri. Mieltä piristi siinä ostoksesta saatu vakioasiakas alennus ja alkoi siinä muutenkin jo suupielet kohoilla hymynkareen puolelle. Vastahan tässä vkl possahti kaupunkikodin pyykinpesukone...

Hommaahan tässä on. Ensin täytyy saada kone sellaiseksi millaiseen on tottunnu, sitten tarvitsee yrittää kaivaa paskakoneesta kirjanmerkit, niitä on muuten kuuden vuoden aikana kertynyt aikamoinen määrä. Tiedostoja ei siellä onneksi paljoa ollut, olen koettanut muistaa siirtää kuukausittain ne sille ulkoiselle kovalevylle.


Paskasta huolimatta, mukavaa päivänjatkoo sulle sinne!!