keskiviikko 4. tammikuuta 2017

Aivan kamalaa paskaa!!

Luulo ei ole tiedon väärti!

Kaupoilla ollessani katselin raksuja ilman rillejä. Ne unohtui autoon. Eihän siinä mitään nähnyt. Koetin löytää maissihiutaleita ja kun niitä en tutussa pakkauksessa nähnyt, otin sen paketin jonka otaksuin olevan sitä tavallista, varsinkin kun paketti oli niillä sijoilla mistä "aina" nappaan paketin ja vaikka paketti oli oudon näköinen niin luulin vain paketin ulkokuoren muuttuneen..


Pekka ja Maisakin kääntää perseensä näille raksuille!
Ja mitä siitä tulikaan kun aloin syömähommiin puolisen tuntia sitten. Laitan raksuja aina vain puoli lautasellista niin ei loput ole pelkkää pehmeää mössöä ja kun ensimmäinen puolikas on syöty, kaatelen toisen puolikkaan lautaselle ja nautin kokomaidon kanssa, no, laktoositon maitojuoma se yleensä on, jos otan ja hörpin oikeaa maitoa, laulaa perse jo illalla niin ettei täkki pysy päällä. 
Ja sitten takaisin asiaan.Siis viellä uudelleen täsmennettynä.
Nyt kun on flunssakausi meneillään on hyvä ottaa pahvia tai kartonkia ja niistää nokkansa siihen ja köhiä kurkusta suun täysi sitkeää, tumman vihreää limaa ja sylkäistä se pahville rään sekaan. Sitten vartin päästä otat sakset ja leikkelet pahvin noin pikkurillinpään kokoisiksi paloiksi ja kippaat koko komeuden Disney frozen lootaan.

Tuolta ne maistuivat. Oli sitten seassa mustikkakiisseliä tai maitoa, niin tunne ja maku oli kuin olisi syönyt räällä voideltua pahvia, yökkkkssss.

Maistelin räkäpahvia jo ostopäivänä mutta nyt ajattelin antaa raksuille toisen mahdollisuuden, jos vaikka suu oli rikki edellisellä maistelukerralla.

Ja kissan v*tut, yhtä hirveältä ne maistuivat kuin ensimmäisellä maistelukerralla maistuivat.


Ei ihme että ukkokin on noin tärähtänyt kauhukokemuksen jälkeen.

Muistakaa, teitä on varoitettu!!

Tästäkin huolimatta, mukavaa päivänjatkoa sulle sinne!!

2 kommenttia:

  1. Huomasin vasta, että sulla on komea uusi kulkupeli. Onpa hyvä!

    VastaaPoista

Kiva kun tulit tänne, jätä merkki käynnistäs!!