maanantai 9. tammikuuta 2017

Päivän kuvakatsaus.

Mutta sitä ennen tarinaa.
Tänään päivä meni niin sukkelaan ettei illan tuloa huomannutkaan.

Köröttelin jo eilen Lahteen että olen heti aamusta jo paikalla. Se olikin hyvä, koska likan poika oli tullut kipeäksi, niin otin hänet sitten mukaani. Volkkarissa kun on tilaa makoillakkin ja kohta varmaan pelailla ja katsella leffoja, kunhan nyt talven aikana virittelen ja muokkaan auton mieleisekseni.

Päivä meni pääosin tyttöystävän autohommissa. Hain aamulla varaosat autoon ja sitten käytiin likanpojan kanssa syömässä ja hetki ehdittiin köllötelläkki mummulassa. Sitten likkakaveri tuli ja vietiin hänen toijjota katsastushuoltoon. Sitten piti taas käydä syömässä koska likkakamulla oli nälkä. Sen päälle mentiin mummulaan makoilemaan pariksi tunniksi ja sitten auto olikin jo laitettu.

Likanpojan kanssa vietettiin loppupäivä siten että hankittiin hänelle sukset, monot, sauvat setti ja sen päälle heti taasen mummulaan. Nyt pikkumies änki mun kainaloon ja katseltiin juutuupista kaikenlaista.

Isoin päätös tulee tehtyä volkkarin suhteen sitten kun saan rampin sähköpyörätuolilleni. Sitten selviää mahtuuko moinen vekotin auton takatilaan, minne sen haluaisin, vai joudutaanko keskeltä autoa ottamaan kaksi penkkiä irti ja laitella vehje siihen. Taidan kyllä mielummin sitten pyytää vaihtamaan pienempään vekottimeen...

Huomiseksi on luvattu leutoa säätä, aion koko päivittäisen toimiajan viettää volkkarin kimpussa, eli parhaimmillaan kello yhdeksästä kahteen. Moisen työpäivän tehtyä menee toipumiseen 2-3 päivää.

Sitten päivän kuviin.
Tänään aloitettiin rouskuttamaan taloa pienemmäksi.
Hauskat jäljet jäi kun pikkumies nakersi oikeesti talon kulmaa.Millan piti saada pässi kainaloon.Kissoille sain hauskan alusen kierrätyksestä ½€:lla.Korppi oli poissaollessamme vahtinut vessaa hyvin.Lentävä kissa piti tupatontun kanssa talon pystyssä.Yksi hauskimmista kissoistani
oli vahtinut j-kaappia hyvin."Uusi"DVD-soitin, leffoja, mainoksia, partavettä ja harrastuvälineen toin kaupungista.Vaimo ehdoitti että laittaisin kissoille makuupussin ja hyvin se kelpaa.


Ihme kyllä Millakin uskalsi änkeä Pekan viereen.
Nyt ne kaikki jo kuorsaavat paikoillaan, 
julkaisen tämän ja riennän unten maille.


Näistä huolimatta, oikeen mukanaa päivänjatkoo sulle sinne!!

2 kommenttia:

Kiva kun tulit tänne, jätä merkki käynnistäs!!