keskiviikko 4. tammikuuta 2017

Yhdeksän kuvaa...


Uskokaa nyt ihmiset että tämä liikkeellä oleva flunssa kestää pitkään ja kaataa ihmisiä laumoittain petin pohjalle. Mulle tuli tänään flunssaa kolme viikkoa täyteen. Tosin huonoimpaan vointiin verrattuna voin hyvin. 
Jaksan jotain puuhaillakin, niinkuin eilen tein lumihommia puutarhatraktorilla kun oli jo kymmenisen senttiä sitä puuterilunta maahan kasautunnu ja kuinka fiksu olikaan tien auraaja: Tonttiliittymän kohdalla hän käänsi auraa sen verran, ettei polannetta tullut lainkaan portin kohdalle, turhaan valmistauduin uudemman kerran pikkuraktorihommiin.

Auran nostopuomi osui takapyörän ketjuun juuri sille kohdalle missä oli rautalangasta tehty varmistus ketjulukolle ja kun se meni poikki, tippui toinen ketju paikaltaan. Etsin ja etsin sitä ja lopulta se löytyi taka-akseliin kiertyneenä.

Ketjua takaisin laitellessa naksahti selkä, tietysti, mutta lumihommat on nyt tehty, jätin koneen kuistille, jos vaikka lisää pyryttää.

Muuten täällä mennään talvisella tyylillä.

Täällä maataan vaan.


Kuka missäkin.


Maisa jo ehti pujahtaa mun lakanoihin.


Milla kääntämässä kylkeään...
Täällä on elukoille useita petipaikkoja ja 
parhaissa pedeissä on niille tarkoitettuja tyynyjä ja peittoja...


Pekka sammui saunan ovelle.
Joo, lattialista puuttuu kun en ole viellä maalannut lattiaa...


Täällä ei kannata jättää ruokiaan vahtimatta.


Kävin lisäämässä kaminaan puita 
ja jo ehti Pekka sekahedelmiä maistelemaan.
Oikein urakalla se lipitti makeaa nestettä.


Maisa tiirailee mahdollista saalista mutta kuvan tarkoituksena
on näyttää sulle mun pikkubussia. Sen hankin sähköpyörätuolin kuskaamista varten.

Kun vaikka kauppakeskukseen ajelee autolla niin siellä perillä ei jalat kanna niin kauaa kuin tarvitsisi. Siksi on hyvä ottaa spt mukaan ja körötellä sillä siellä kauppakeskuksessa, tai vaikka missä vaan. 
Näin pakkasella pysyttelen pää-osin sisätiloissa. Tuonne kylmään viitsi mennä itseään palelluttamaan vaikka volkkarissa olisi monta mukavaa puuhaa vailla tekijäänsä mutta niitä teen sitten leudommalla säällä.

Jotkut teistä huomasivat etten laittanutkaan kuin kahdeksan kuvaa...

Näistäkin huolimatta, mukavaa pakkaspäivää sulle sinne!!

2 kommenttia:

  1. Hienot kuvat ja tunnelmat flunssasta huolimatta. Hyvää uutta vuotta ja vointia sinne ja parantumisiin!!! Ja yök niitä muroja, ihan niin värikkäästi ei tarvi kuvailla, terve uskoo vähemmälläkin:)

    VastaaPoista

Kiva kun tulit tänne, jätä merkki käynnistäs!!