keskiviikko 15. helmikuuta 2017

Laulattaja.

Täällä oli eilen illalla oikeen kammottava laulukuoro.

En tiedä mitä kissat olivat päivänmittaan syöneet, mutta veikkaan myyriä koska tulivat kotiiin joen yli naapurin pelloilta eikä iltaruokaan päinkään katsottu. Menivät suoraan juomaan ja itseään pesemään. Millalle annoin päänsä kokoisen läjän hirvi-eläimen luita, se kaasuuntuu hyvin koiran suolen mutkissa.
Samat iltaruuat olivat viellä aamulla koskemattomina, saivat sitten linnut lisää syödäkseen kun niille nelijalkaisten ruuat vein.

Mua eivät linnut ole pelänneet aikoihin, pikkulinnut saattavat istuksia samalla oksalla mihin rasva-siemenseosmakkarat vien ja muutkin antimet. Säilytän rasvamakkaroita pakkasessa, niin on helpompi se muovikuori riipasta pois, eikä valuva rasva sottaa paikkoja.

NIIN mutta siitä kuorostahan mun piti kertoa.
Itse söin Oululaisen jälkiuunileipää ja viellä kermajäätelöä jälkiruuaksi. Hyvin täytyy valmistautua kuorolaulantaan, ettei kovin pahasti jää lemmikeistään jälkeen.
Esilaulajana toimivat Milla ja Pekka, tai ainakin Milla koska se kaasutteli niin että pauke ja pärinä vaan kuului ja kammotava löyhkä levisi koko kämppään. Maisan maha muljahteli suht tasaiseen tahtiin eikä ollut epäilystäkään siitä kuka kolmesta milloinkin antoi hanurinsa soida.

Ehkä puolen tunnin päästä aloitti oma maha mourimisen ja hetkessä laulettiin porukassa että; antaa perseen laulaa vaan. (Dave Lindholmin laulua mukaellen, hänellä soittimena oli laulussaan kitara).
Joskus aikojen alussa meillä oli kissa joka pieraistessaan ''pelästyi'' ja pomppasi metrin korkeudelle ilmaan. Sai sitä katsellessa nauraa aivan tarpeeksi ja illan mittaan tuli naurettua niin että vatsalihakset olivat hellinä.

Tässä vaiheessa Vaimo aina sanoo, että kun pappa ei keksi mistä kirjoittaa niin se aloittaa pissa-kakkajuttuja tarinoimaan.
No, mitäpä sitä ei lukijakuntaansa viihdyttääkseen tekisi!!

Oikea ruoka ei ole taaskaan maullaan. Mulla on varastoruokaa yleensä kolmen vko;n tarpeiksi ja nyt on viellä ''äitien tekemää'' kuun loppuun asti. Jotenkin vaan tökkivät. No tietysti taasen kun on useammin ollut Vaimon ruuissa niin niiden ruokien jälkeen ei maistu kuin raa'at kasvikset.

Mieli on pirteä kun aurinko paistelee, vaan eipä minkäänmoiset ilmat multa iloa vie. Toivottavasti ei sinultakaan!!


Näistäkin huolimatta, mukavaa päivänjatkoo sulle sinne!!2 kommenttia:

  1. Meidän koira kun harvoin pieraisee, niin silloin kun se sen tekee, hämmästyy se silminnähden mistä ääni tuli ja mikä se oli ja kääntyy ihmettelemään omaa persettään. Melko koomista on se :D Ite pieren paljon useemmin kun toi koira :D

    VastaaPoista

Kiva kun tulit tänne, jätä merkki käynnistäs!!