tiistai 28. helmikuuta 2017

Tapahtumia tänään.

Vaimo tuli vrk reissulle tänne maalle.

Istuttiin koko ilta tulilla, oli oikein mukavaa loikoilla välillä muuallakin kuin täällä sisällä. Mullahan on tuossa laavulla mun nahkasohva, joka oli mulla ennen kaupungissa, mutta kun jouduin ostamaan uuden, suuremman sohvan kaupunkikotiin, jouti se nahkainen tänne, vaikka se on kyllä täälläkin niin täynnä välillä että tarvitsee viskoa selkänojatyynyt sivummalle.Ilmeisesti haisen niin pahalle että lemmikit haluaa olla mussa kiinni, niin ja pienet ihmiset, isommista puhumattakaan. Mukavaahan se on kun on kavereita.

Olen purkannut wolkkarista kaiken per... maailman virityksiä ja tänään sain tähänastisista vaikeimman purettua, ehkä. Kyse oli vain sellaisesta että jäähdyttimen puhallin oli laitettu toimimaan siten, että ohjaamosta käsin piti painaa nappulaa ennenkuin se läksi viilentämään moottoria.
Nyt sain viritelmät purettua ja laitettua sen toimimaan niin kuin sen kuuluu toimia, automaattisesti, kasasin vain vanhat releet ja piuhat paikoilleen ja kaikki tämä vaiva vain sen takia ettei oltu osattu/viitsitty etsiä sulakkeita, jotka olivat palaneet. Hirveä määrä piuhan vetoa täysin turhaan, mutta piisaapa mulla tekemistä! 😁

Koko työpäivän sain siihen kulumaan, siis mun mittaisen työpäivän, nelisen tuntia, mutta nyt on viritelmät yhtä vaille purettu, ehkä. Lisää saattaa tulla esiin, kunhan säät lämpenevät sen verran että maltan purkaa koko keulan wolsusta ja katsella sieltä kaikki kuntoon. Kovasti on ollut käyttöä korjauskäsikirjasta, josta olen katsellut että minkähän paikan laitan seuraavaksi takaisin alkuperäiskuntoon...

Neljän tunnin armottoman 😆 työrupeaman päälle söin ja valikoin katsottavan elokuvan. Tällä kertaa se oli lapsille pää-asiassa tarkoitettu narnia. Oli hyvä ja erikois-, ynnä muut tehosteet olivat jo melkoisen hyvin toteutettu, onhan valmistumisvuosi ollut jo 12 vuotta sitten!!

Latasin toisen erän puita palamaan kaminaan, seuraavaksi katson ehkä tämän YLEareenasta tai sitten dvd-elokuvan.


Tuostakin huolimatta, mukavaa päivänjatkoo sullekkin sinne!!2 kommenttia:

 1. Olet ollut ahkerana ja Narnia on hyvä pätkä, sopii meidän ikäisille tosi hyvin:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!
   Jätin sen kakkoslevyn viellä katsomatta, siinä on mokia ja sun muuta.

   Poista

Kiva kun tulit tänne, jätä merkki käynnistäs!!