lauantai 22. huhtikuuta 2017

Vanhempia kuvia etsiessä.


Tuntikaupalla selasin massamuistia etsiäkseni sieltä joskus ammoisina aikoina skannaamiani paperikuvia ja sain kahlattua yhden prosentin verran niistä.
Olen 10-vuotiaasta kuvannut paljon, sain silloin ensimmäisen oman kameran. Pidän kuvaamisesta, mutta en kuvattavana olemisesta.

Nyt sitten tuoreampia kuvia näytillä.


Pidän tästä ikkunataulusta eniten, se roikkuu sänkyni viereisessä ikkunassa.Siskokset, eri pentueista.Pekka hoitotätinä.Iltapalalla, seitsemän kissaa.Tytöt odottavat iltakellon soimista.
Silloin saa iltaruuan.Millaa on hauska seurata silloin, kun se seuraa turkillaan etenevää öttiäistä.Jälkiä kuistilla.Mai-sa, heti pois sieltä!!Pekalla pituutta piisaa.Lehtikorissa/laatikossa on meillä ollut aina paikka kissojen nukkumisessa.Viidakon vaarallinen kissapeto vaanimassa saalistaan.Suuri Päällikkö Kapteeni Mustavarvas päivä-unillaan.Janon sammutusta.Kuinka pyydystää kissa.
Laita laatikko lattialle ja odota...Pekka on kärttyisä, kun ei ole päässyt ajoissa nukkumaan.Näppäinlukko.Tilhet pihlajassa.Niin muodikkaana että!!5 kommenttia:

 1. Kivoja valokuvia! Millalla ja kisuilla on tosi hyvä koti.

  //Eija

  VastaaPoista
 2. Voi että, kun nuo kissat on ihania!! Haikeana katselen, tekisi mieli kissa, mutta olen pahasti allerginen. Onneksi voi käydä katselemassa kuvia;-) Kaunis lasitaulu;-) Viikonloppuja teille kaikille!

  VastaaPoista
 3. Hienoja kuvia ihmisen ystävistä. Tuo "tilhet pihlajassa" sai sydämen sykkimään. On nuo eläinystävät vaan parasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On ne ja viellä sattumoisin ikäjärjestyksessä!!
   Nuorin vasemmalla.

   Poista

Kiva kun tulit tänne, jätä merkki käynnistäs!!