perjantai 23. kesäkuuta 2017

Juu, Hannus.


Halusin mennä naimisiin, jouluaattona.

Papille se ei käynyt. Hän oli kovin tuohtunut, kun asuimme susiparina aivan julkisesti. Hän hätisteli meidät avioliittoon mitä pikimmin. Meillä tapahtumat kävivät nopeasti, niinkuin silloin käy kun jotain laitettiin tapahtumaan.

Tuo Vaimo änkesi väkisin mun matkaan kapakasta, viikko ennen joulua, eikä ole vieläkään älynnyt lähteä takaisin kotiinsa. Kävi vaan hakemassa kaksi laatikollista kasseja ja kenkiä sekä kassillisen vaatteita kotoaan ja muutti mun luo.

Tavattin siis viikko ennen joulua ja jo samana jouluna vietettiin joulu hänen perheensä luona. Vajaa kuukausi sen jälkeen läksimme kultasepälle hankkimaan mulle kultaisia korvarenkaita, mutta kun tultiin kaupasta ulos, niin mulla ei ollut kultaisia korvarenkaita korvalehdessä, vaan mut oli "huijattu" kihloihin.

Kun sitten naimisiin ei päässyt jouluaattona niin saatiin sitten mennä tasan ½vuotta aikaisemmin ja sinä vuonna se päivä sattui oleaan juhannusaatto. Vaikka juhannusaatto vaeltelee eri vuosina eri aikoihin, niin hääpäiväämme on juhlittu aina juhannusaattona.

Niin tehdään tänäänkin, kolmannenkymmenennenneljännen (34) kerran.

Oikein mukavaa juhannusaattoa sullekin sinne!!


3 kommenttia:

Kiva kun tulit tänne, jätä merkki käynnistäs!!