sunnuntai 16. heinäkuuta 2017

Milla.Milla, se on lähes kaiken aikaa nenä "mun perseessä" kiinni.

Tai jos ei, niin se ulkona liikkuessamme "ennustaa" mun edellä ja koettaa arvailla mihin tällä kertaa liikun. Se on todella ärsyttävää kun tuohon lahopäähän meinaa jopa mun etenemisvauhdilla jalkaisin kompuroida.

Sisällä ollessa se on nykyään lähes alati käden ojennuksen päässä. 
Mikä lienee sen laittanut hellyyttä kaipaamaan.

Köllöttelee tuossa vajaan metrin päässä......ja välillä uni vie sen väkisin.
Välillä se meniaa nukahtaa istualleen tuohon eläinten ja mun pedin väliin......ja välillä sitä aivan naurattaa tai ainakin hymyilyttää kun rapsuttelen sitä mahanahkasta, joka on tänä kesänä kudinnut aikalailla älyttömän paljon normaalia enemmän, niin että monta kertaa päivässä tarttee tyypin ihoa rapsutella siihen tahtiin, että vasen käsi, jolla olosuhteiden pakosta joudun em. nahkaa makuulla ollessani rapsuttamaan, meinaa jo pahasti krampata. Tänään kylläkin harjasin sen turkin hyväksi kauttaaltaan Vaimon vanhalla hiusharjalla.

Iltaisin se kiltisti kulkee mun mukana koko pihakierroksen, mitä kissat eivät nyt oikein jaksa harrastaa, vaan saattavat käydä vain pikaisesti näyttäytymässä tai sitten tuoda jonkun raadon, tai vainajan niin kuin Vaimo sen ilmaisee, lahjaksi, niin että siitä vaan iltapalan kimppuun ja sitä rataa, mutta kuitenkin meikä vaan nappaa moiset noukkijalla kärryni kyytiin, siihen valkoiseen koppaan joka on kärryyni pultilla sisäpuolelle kiinnitettynä, seuraavaan keräilypisteeseen saakka valmiina kantamaan niin nämä kuin muutkin löydökset kuin kasviskompostissa maatuvat tahi roskalaatikkoon pois vietäväksi tarkoitetut, näin ollen joen huomaan tuon laiset kalmot pääsevät kun ne veden vietäväksi noukkijallani vippaan, seuraavien eläväisten hengenpitimiksi ja/tai nautinnoksi tarkoitettuna.
(Kamalaa kirjoittaa noin pitkä virke.)

Niin, lattia on paikoin harmaa, joo'o, siinä on kokeeksi harmaata messumattoa että silmät sanoisivat minkä väriseksi lattia kannattaisi laittaa.


Noistakin huolimatta, mukavaa päivänjatkoa sulle sinne!!
10 kommenttia:

 1. Ihana Milla, uskollinen ystävä😍

  VastaaPoista
 2. Oliskohan Milla jo vanha ja väsynyt?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. 12 ja ½ vuotiashan se jo on, mutta riehuu sekin välillä. 😃

   Poista
 3. (Hahaa, toi virke on kyllä pitkä. Kuis jaksoitkin ilman pisteitä ja tai pilkkuja?)

  Millan katseessa on paljon rakkautta. Halauksia Millalle.

  //Eija

  VastaaPoista
 4. Milla on tajunnu sen, että sun lähellä on hyvä ja turvallista olla.

  VastaaPoista
 5. Vastaukset
  1. Mukavaa kun piipahdit, toivotavasti viihdyit!!

   Poista

Kiva kun tulit tänne, jätä merkki käynnistäs!!