torstai 27. heinäkuuta 2017

Puuhailua.Täällä on taas puuhasteltu kaiken laista.
Naapurista tuli kuorma ikkunoita ja joku päivä tulee ovia. He tyhjentävät varastoa joka oli kattoa myöden täynnä "aarteita" heidän ostaessaan mökin parisen vuotta sitten. Multa kysyivät että mihin roinat voi viedä ja minä menin paikalle katsomaan. Otin itselleni vain sellaista mitä todella tarvitsen, ikkunat ja ovet. Siellä mummo sitten vitsinä heitti että otatko kukkaruukkuja, niitä on muutama sata, siis istutusruukkuja eniten. 
Sanoin että arvaappa otanko, otan kaikki!!

Täytyi sitten selittää että mulla on hyvä verkosto jonka kautta tavara kuin tavara menee hyötykäyttöön, kukkaruukut menee vaarille joka ottaa ne mielihyvin vastaan!!
Tarinoinnin lomassa olen heille kertonut mistä saa hiekkaa ja multaa, kuka kaataa puita ja kaikenlaista muuta tietoa mitä heille on tullut mieleen kysyä.

Wolkkarista olen hionut maalipinnoilta kaiki pienetkin kolhut ja ruostepaikat ja maalannut ne parhaalla pohjamaalilla. Korissa on työnä enää muutama pikkujuttu: Kolme hitsattavaa paikkaa, maalipinnan hionta ja uusintamaalaus, sekä pohjan raappaaminen, maalaus sekä massaus. 
Sitten se on sisäpesua ja uutta tuulilasia vaille valmis, ne hommat vien ammattilaisten tehtäviksi.


Siinä se tönö seistä töllöttää ja Milla vahtii.Suuri ja vaarallinen viherviidakon peto riehuu lempipuussaan.Maisa ei halua tulla kuvatuksi, siksi se heiluttaa päätään.
Ei kuvaa musta, EI!!No yksi sitten, täältä lehden takaa.


Näistäkin huolimatta, mukavaa päivänjatkoa sulle sinne!!


9 kommenttia:

 1. Onpa muuten komea terassi vahdittavaksi ;-)

  Tunnen sielujen sympatiaa kameraa kavahtavaa Maisaa kohtaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kitos!!
   En mäkään pidä kuvattavana olemisesta... :D

   Poista
 2. Tönö? Näyttää minusta paremmalta. Viherviidakon peto sen sijaan näyttää vaaralliselta. Arvoituksellinen ja kiehtova ja juuri siksi melko hellyttävän näköinen otus.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Maisa on eläimistä pienin, mutta suurin tappaja, jyrsijöiden. :)

   Poista
 3. Very helpful suggestions that help in the optimizing website. thank for sharing the link.
  หนังจีน

  VastaaPoista

Kiva kun tulit tänne, jätä merkki käynnistäs!!