sunnuntai 2. heinäkuuta 2017

Puuhasteluja.


Vähän olen koettanut puuhastella.
Poistomyynnistä löydetyt kirjat ja rahanpuute hidastavat töitä.

Rankakasa alkaa muuttua klapikasaksi. Viellä on kymmenisen rankaa katkomatta. Niitä ei  sirkkelillä saa pätkittyä, täytyisi moottorisaha ottaa käyttöön ja sillä hoitaa homma loppuun.
On vain niin, että nyt ei kunto kestä paljoa enenpää tehdä enkä ala enää kipulääkkeiden avulla urakoimaan, onhan tässä tätä aikaa ja kokoajan sitä tulee toisesta päästä lisää.Volkkarin muutosleikki on alkanut.Kylkiteipit saivat huutia, tiukassa olivat.

Siihen miksi auto ei liikkunut löytyi syy: Pakoputkistossa oleva katalysaattori on tukossa ja uuden saa 500 €urolla. 
Samoin kuin tuulilasin, kesärenkaat ja tietysti talvirenkaat ja kaikkea muuta pientä mitä ennen seuraavaa katsastusta pitää olla kunnossa.

Kirjoja tosiaan löysin kierrätyskekuksen poistomyynnistä ja tuntuu kuin jokaikinen olisi niin hyvä ettei sitä malttaisi laskea alas käsistään, vai liekö sen aiheuttajana se, että on tullut luettua enempi asioita ja tarinoita netistä kuin kirjoista. Rakkain harrastukseni, kirjojen luku.

400-sivuisen kirjan kun lukaisee päivässä, niin viikossa niitä lukee repullisen. Sitten viellä vaihdamme Vaimon kanssa hyvät kirjat kskenämme, niin lukemista piisaa.

Oudolta tuntuu kun ei ole "pakollisia" hommia oikein mitään. Piha alkaa olla jo helppohoitoinen, vaikka sieltä kyllä löytyy aina puuhaa jos vain haluaa, mutta on mielenkiintoista viettää tällainen kesä kun voi olla vaan, moisia ei kyllä ole vuosikymmeniin mulla ollut.


Näistäkin huolimatta, mukavaa päivänjatkoa sulle sinne!!
2 kommenttia:

  1. No mutta täytyyhän sitä joskus ees vaan loikoilla! Monia lukupäiviä sulle toivoo

    Eija


    VastaaPoista

Kiva kun tulit tänne, jätä merkki käynnistäs!!