tiistai 15. elokuuta 2017

E-ei.


Eilen illalla kun kissat olivat jo syöneet iltaruuan sekä peseytyneet, niin Pekka olisi viellä halunnut päästä ulos. Tiesin mitä seuraisi jos iltaruuan jälkeen kissan ulos päästäisi. Sehän ei ennen aamua vilahtaisikaan näköpiirissä.

Koska kännykkäkin oli jo ilmoittanut illan tulleen, 19:30, niin sanoin Pekalle vaan e-ei. Silleen kun sanotaan suu kiinni.
Muutaman kerran viellä se yritti maukua ulos ja silloin Maisa jo hermostui. Se sanoi paihavasti mi-au ja katsoi Pekkaa tuimasti.
Välittömästi Pekka uskoi pientä isosiskoaan ja kävi matolle maate. Osaa ne puhua, kissatkin.

Toiset ihmettelevät sitä, miksi pidän ulointa ovea illasta aamuun saakka lukittuna. Syy on yksinkertainen.
Maisa oppi leikkiessään tavallaan vahingossa avaamaan ovia, kun se kurkotti tuolilta ovenkahvaa. Opetti taidon Pekallekin ja kaiken päälle Millankin!!

Kun eräänä talviyönä herää kylmään ja sitten noustua huomaa ovien olevan taivaaseen saakka auki, niin ei toista kertaa sitä halua kokea, tai sitten kun herää yöllä siihen kun kissat rynnivät pitkin alakerran seiniä yläkertaan pakoon hirmuista imuria, jonka ovat saaneet käyntiin, koska imurin johto oli unohdettu irroittaa pistorasiasta. Sydänkohtauksen olin saada kun noin tapahtui.

Täällä on mennyt ihan mukavasti. Eilen maalasin wolkkarin, tänään toivon saavani alustan massattua. Täytyyhän tässä joskus valmistakin saada aikaan.


Noistakin huolimatta, mukavaa päivänjatkoa sulle sinne!!

7 kommenttia:

 1. Hei! Onko multa jäänyt jotain väliin? Mihin äitien aiti Saara on hävinnyt?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saara sairastui niin pahasti että se muutti kissojen taivaaseen.

   Poista
 2. Kissoijen metkuja...:) Niihä se on että hommia ku on palijo ja monenlaisia niin valamistahan syntyy pikkuhilijaa ajan kans. Ei hötkyillä ei. siusiu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kun keväällä panee alkun parikytä hommaa, niin syksyllä alkaa viimeisetkin hommat valmistua. :D

   Poista
 3. Teillä on hyvin oppivaista ja toimeliasta väkeä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On. Ei tuu aika pitkäks noitten kanssa. :DD

   Poista

Kiva kun tulit tänne, jätä merkki käynnistäs!!