tiistai 29. elokuuta 2017

Eilen.


Eilen oli asiointipäivä.

Heti aamusta hammastarkastukseen. Yksi reikä löytyi, juuri sieltä mihin hammaslanka jää aina kiinni.
Sieltä sitten kaupoille, parin tunnin huili kaupunkikodissa (katsoimme elokuvan), jälleen kaupoille ja siitä sitten tänne maalle.

Koko päivän sain tuohon taas kulumaan, mutta kun aina tapaa tuttuja ja täytyyhän sitä juorut ja kuulumiset vaihtaa...

Täällä määrään minä!!
Pekan ilme kun hartioihin sattuu.Pekka koettaa kampata kun pyörii ihan tuossa jaloissa......ja melkein onnistuu.Tästä täytyisi tehdä jotain.
Kuusi, uuden kaivon tieltä.Paikallinen taidenäyttely.Lounas nautittu.
Kyllä huomaa että sisäruokinta on taasen alkanut maistumaan, kun kerran siipisulat jätetään mulle syötäväksi siivottavaksi.


Ruohonleikkurista hajosi vkl akku, uuden vaihto ensin risan tilalle ja sen jälkeen hoidin lauantai-iltana keskeytyneen ruohonleikkuun loppuun.
Sitten totesin ilman olevan sopivaa maalaamiseen, niin sudin wolkkaria lisää ja haaveena olisi saada maalata tänään toisella värillä.

Kun sitten illansuussa ährysin itseni sisälle, niin Maisa tönäisi mua ja varmisti että katsoin, niin meni sitten kaminan eteen pahvilaatikkoonsa ja selkeesti naukaisi että tulta pesään, kiitos ja sitten kun puut paloivat sen mielestä tarpeeksi, meni yksiöönsä, sovitteli itsensä laitojen mukaan ja hymyili, leveästi.

Odoteltiin sitten iltasoiton jälkeen Pekkaa tulevaksi. Kello oli jo yli yhdeksän, kun Maisa poistui laatikostaan, käveli mun päällä ja sujahti luettavana olevan kirjan alitse naamallaan ilme joka viestitti Pekan olevan ulko-oven kylmemmällä puolella.

Nousin ja avasin oven, niin siinä samassa sujahti Pekka sisälle. Tarkasti ensin mitä evästä on tajolla, söi märkää ruokaa ja raksuja, lipitti loppumahan täyteen maidolla ja kellähti iltapesulle. Mitä sen jälkeen tapahtui, en tiedä koska nukahdin samoin tein.


Näistäkin huolimatta, mukavaa päivänjatkoa sulle sinne!!


10 kommenttia:

 1. mukavan kuuloinen asiointipäivä..tottahan sitä pitää jurut kuunnella, kun tuttuja tapaa..:)

  VastaaPoista
 2. Todella hyvä ilme Pekalla. Ja toi pikkupatsas on todella hieno. Mistä oot saanu?

  /Eija

  VastaaPoista
 3. Mitä olisi elämä ilman kissoja -aika ankeaa. Hieno on patsas :)

  Mukavaa viimeistä kesäpäivää! Huomenna on sitten jo syksy :/

  VastaaPoista
 4. Tuo puunkäppyrähän on valamiiksi ovenkahavan mallinen, vai näyttääkö se vaan siltä. Saisko siitä naulakon? Jos ei muuta niin syttypuuksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tolla puunkäppyrällä on pituutta sellasset nelisen metriä. Näin pääsee käymään kun ei ole vertailukohdetta vieressä. ;DDD

   Poista

Kiva kun tulit tänne, jätä merkki käynnistäs!!