perjantai 25. elokuuta 2017

Katto saavutettu.


Ei tosin rakentamisessa, kun en täksi kesäksi voinutkaan aloittaa uutta hanketta.

Tai tulihan se saavutettua jo viime kuussa, lääkekatto, mutta vasta tänään kävin patikuksessa asioimassa ja siinä samalla se tuli havaittua.
Tietyt lääkkeet saan nyt loppuvuoden 1,5 € kappalehintaan. Syyskuun lopulla on hankittava lääkkeet loppuvuodeksi ja sitten taas joulukuussa ensi vuoden kolmeksi ensimmäiseksi kuukaudeksi. Näin sitä säästetään vähäisiä rahoja.

Pekka ei tullut viime yöksi kotiin. Tuli meitä, mua ja Millaa vastaan, kun apteekille köröttelimme ja siinä tavatessamme raotin ikkunaa ja komensin kollin kotia kohti.
Tultuamme se söi kaksi pussillista märkää ruokaa, tukki jääneet kolot maidolla ja änki petiini pesulle. Nyt se nukkuu niin pahasti kyljessä kiinni että oikea käsi väsyy kirjoittaessa.
Hys, kissa nukkuu. < Sisäpiirivitsi.

Vaimon hoitoviikko alkaa pian olla ohi. Vaimoa ei hoideta vaan hän hoitaa kissaa, jonka hoidosta sovittiin jo alkuvuodesta. Se kissa ei näiden hirmujen kanssa tule toimeen, koska se alistaa Maisaa ja Pekka niin RRrrrakastaa sitä, Liljaa.
Lisäksi Lilja vihaa mua, koska olen ottanut sen syliini. Kehrää se ja nauttii kyllä kun sen yhytän, silittelen ja rapsuttelen, mutta annas olla kun nappaan sen syliini, niin silloin sen viirusilmät aukeavat teelautasen kokoisiksi ja kissa jäykistää itsensä pökkelöksi, mutta kun extra lihava kissa tuntuu niin mukavalle paljasta mahanahkaa vasten, niin pakkohan se on vinssata nostaa syliin.

Pekka on venyttänyt itsensä kylkeäni vastaan niin pitkäksi kun suinkin voi. Selällään maaten se nyt kuorsaa siihen tahtiin, että silmälasit tärisevät mun silmien edessä.


Noistakin huolimatta, mukavaa päivänjatkoa sulle sinne!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun tulit tänne, jätä merkki käynnistäs!!