tiistai 21. marraskuuta 2017

Kuuma.Koetan pitää hetekallani lämpötilan +15 asteessa.

Se tuntuu sopivan mulle ja mukavahan tässä on ollut köllötellä. Kiitos vaan hetekkansa luovuttaneelle, tai pakkoluovutus se oikeammin oli, koska tyhjensimme hänen mökkiään myyntikuntoon ja minä sain palkaksi hetekan ja muuta tarvetta, mikä sopi mulle oikein hyvin.

Eilen oli taasen niin paska kipupäivä, että jouduin ottamaan reilummin noita kipunappeja ja sellainen laittaa pääkopan edesvastuuttomaan tilaan, eli on parasta vaan pysyä sisätiloissa. 

Eväs ei silloin maistu koska on pahoinvointi päällänsä. Jonkun omenan ja muuta sellaista kykenin kyllä syömään aavistuksen, mutta ei puhettakaan että olisi oikea ruoka ollut maullaan.
Haukkasin kuitenkin spaghetti bolognesen puoliväkisin, vaikka se maistui aivan kummalliselta. Tuon ne vahvat kipulääkkeet tekevät. Välillä kaverinkin hyväksi maistama ruoka maistuu kaamealle, mutta pakko on jotain kunnon ruokaa syödä, koska muutenkin olen rangaltani kuin kuivan kesän orava, eli ei nyt laihtua kannata.


Onneksi hoitajat ovat paikallaan, jopa Pekka!!
Selkeästi tuosta näkyy mistä itse olen noussut kissoja kuvaamaan.Pekka ei pahemmin kohti viitsi katsella.
Taustalla pieni isosisko Maisa.Suuri Päällikkö Kapteeni Mustavarvas ei mikään linssilude ole.Kun yksi pieni kissa piisaa pitelemään mut lämpöisenä, niin mitä siitä tulee jos jalkojen väliin änkee valtava kissa ja laittaa lämmöntuoton täysille!! 
Hemmetin kuuma siinä tulee, vaikka päälläni on vain shalwar sekä T-paita.

Mukavaahan se on loikoilla kissat itsessä kiinni, välillä ojentaa kättä tai jalkaa ja silitellä sekä rapsutella kissaa ja kuulla että se läksi käyntiin ensimmäisellä tahi toisella kosketuksella. Siis aloitti kehräämisen.Tässä välihuomautan, että uusi liesi toimii, erittäin hyvin.Pekkakin kävi toissapäivänä ensimmäistä tuotosta nuolaisemassa.
Kyllä oli pannari hyvää!!Eilen Milla oli niin mustasukkainen kissoille, että änki pakosti mun jalkojen väliin nukkumaan. Sen lämmöntuotto on myös hyvä ja siitä seurasi se, että piti kissoja tyrkkiä loitommalle. Tosin kun kissa  aina välillä havahtui sekunneiksi hereille, se änki itsensä oikopäätä takaisin muhun kiinni, huokaisi ja jatkoi uniaan.

Että tarjettu on, vaikka viime yönä taasen lumi sateli ohueksi vaipaksi siistimään ja valaisemaan pihanurmen ja kaikki muutkin paikat pihamaalla. 

Taidan tästä nousta, vaihtaa ylle päivävaatteet ja kokeilla kykenisikö johonkin pienehköön hommaan pihamaalla ryhtymään.


Edellisistä huolimatta, mukavaa päivänjatkoa sulle sinne!!


12 kommenttia:

 1. Oi, vaan 15 astetta ja täällon mökissä 25 plussaa. Lämmitin juuri kamiinalla. Jalassa on villasukat ja muutenkin lämpöstä päällä. Taidan olla jonkinlainen vilukissa vaikka ulkona on vaan pari miinusastetta. Sunnuntaina satoi ensilumi, mutta huomiseksi lupaavat jo vesisadetta. Kurjaa.
  Kurjaa on myös sun kipusi. Todella inhottavaa. Hyvä että sullon kissat ja Milla kavereina.

  Talvisin terveisin Eija ja katti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaupunkikodissa on +21 ja siellä mun on niin kuuma!!
   Kyllä, eläinkaverit on mahtavat.

   Poista
 2. On se hyvä että on hoitajat ja maistajat paikalla aina ku tarvitaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo'o, ton porukan kanssa ei aika käy pitkäks. Tänään kolmen tunnin leffan katsomiseen meni pikkusta vaille viis tuntia, noita elukoita kun tarttee vähän väliä passata, avata ulko-ovea mennä ja tulla. :D

   Poista
 3. Tulin viimeinkin vastavierailulle ihan tervehdyksen kera - kiittämään kyläilyistäsi. Kiitos!
  Olet niin usein käynyt kylässä ja puumerkin jättänyt, mutta tää Pöllö se ei saa mitään aikaiseksi, tuhraa vaan. Nyt lueskelin enemmänkin ja löysin "tutun" paikan, Hämeenkosken. Noh, ennen siellä kävin - voisiko sanoa meloen - vaan nyt kun ovat sen kieltäneet, pahalaiset, niin muut ovat ylentäneet mut seurustelu-upseeriksi ;)
  Eli sitä jokea pitkin melotaan ja rannalla ruikutetaan Hämeenkoskelta Kärkölään - siellä jossain joen rannallako Maisan ja Pekan ja Millan kanssa aikaasi vietät? (Jäikö joku joukosta? Niin, no vaimo tietysti, pahoittelut..)

  Koetahan pärjäillä lämmityslaitteiden kera; minä toivon, että tuo lumi pysyy sen verran, että maisema pysyy kauniina täällä kaupungissakin ja pakkasta sen verran ettei olis loskaa muttei liukastakaan.

  "Tuuhan taas käymään :)"

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukavaa kun pistäydyit.
   Me ollaan joen yläjuoksulla, ei tästä kukaan oo viellä mun nähden ohi melonnu, mutta olen aina välillä käynyt kurkkailemassa kun te olette teuronjokea alaspäin lasketelleet menemään. :)

   Poista
  2. Joo, yleensä lähdetään siitä koskartanolta tai sitten pellavaloukun alapuolelta. Teuronjokimelonta lähtee aina Koskikartanolta.
   Vuonna 2010 melotettiin Suomi Meloo lähes koko joen mitalta - lähdettiin Lammilta ja melottiin Poriin :)
   Olisko ollut niin, että siitä Laguksen muistomerkiltä nostettiin melopelit ylös ja laskettiin sitten Koskikartanolta takaisin vesille - siinä välillä on vissiin niin monta maihin nousua ja vesille laskua, että katsottiin niin helpommaksi.
   Pääjärvelläkin on tullut melottua usein, siellä on yksi pieni saari jossa käytiin aina paistamassa makkaraa :D
   No, tämä nyt oli tämmöistä muistelua, "katkeraa muistelua", kun ei enää itse vesille pääse, rannalla vaan ruikutettava ;)

   Poista
  3. Kannattaa se katkeruus jättää jo vähemmälle. :)

   Poista
 4. Juup...kyllä syötävä on,jos menee kovasti lääkkeitäkin. Muuten kyllä saa mahansa ihan pois tolaltaan.

  VastaaPoista

Kiva kun tulit tänne, jätä merkki käynnistäs!!