perjantai 29. joulukuuta 2017

Paska lentää.Jälleen kerran Pekka tuli vatsani päälle köllöttelemään ja siinä se samalla tilasi kokovartalohieronnan ja rapsutukset siihen viellä päälle.

Onneksi refleksinä  mulla on koneen kannen kiinnipainaminen aina, kun Pekka saapuu massun päälle.
Nyt se kannatti.

Edellinen läppärini, jos muistat, sai paskaryöpyn päälleen marraskuussa 2016. Tarinaan pääsee tuosta linkistä.

Nyt myös muistin kuvata ryöpyn, tai oikeammin pienen osan siitä.
Pekka oli niin pahoillaan, kun haukuin sitä pierumestariksi ja paskaligoksi. "Emmä voinnu sille mitään" pystyi lukemaan Pekan silmistä.

Ainehan on kamalan tiukkaan tarttuvaa ja haisee pahemmalle kuin paskaviemäri, tiedän sen, koska ensimmäisellä kerralla Pekka ruikkasi ne paskat mun naamalle, nenänreijistä sisään ja suuhun. Vasta kuudes pesukerta auttoi ja vain siksi että käytin klorinia. Siitä kertovaa tarinaa en nyt tähän hätään löytänny.Muuten täällä ei ole tapahtunut paljon mitään.
Kävin sähkärillä kauppatorilla, jäin pariin kertaan lumisohjoon kiinni, mutta sain keploteltua itseni irti. Olisin ostanut vihreän huopahatun, mutta mun kokoa löytyi vain mustana ja se päässä näytin aivan ma-fiapomolta.

Päätäni on peittänyt likimain 55 vuotta lippis eli lipallinen lakki. Olen ajatellut vaihtaa tyyliä, ehkä. Huopahatun hinnalla saa yli kymmenen lippalakkia.

Huomenna, jos luoja suo, vaihdan Vaimon, likan käytössä olevaan autoon autopurkaamosta hakemani radion ja CD-soittimen. Ne on sellaisia tehtaalla jo laitettuja mitä ei näin köyhän kannata lähteä uutena ostamaan. Tulee kalliimmaksi kuin auton arvo tätänykyä on.Edellisistä huolimatta, mukavaa päivänjatkoa sulle sinne!!

10 kommenttia:

 1. Paskalinko;DD Varsinainen, luin edellisen ryöpytyksen.
  huopahattu olisi kyllä vähän tyylikkäämpi vanhemmalle, tai sit käännät sen lippalakin lipan taa ja alat nuorisolaiseksi;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No en ala, mä haluan olla oman ikäseni, eli jo vanha. :)

   Poista
 2. Pelästyin jo, kun luin: jos luoja suo, vaihdan Vaimon. Onneks et sentään :D

  VastaaPoista
 3. Toihan näyttää pisun lirauttamiselta eli reviirin merkkaamiselta ja se pisuhan haisee todella voimakkaalta. Mun kisu päästää joskus lirut tilanteessa, jolloin halin sitä,ja kyllä pitää heti pestä pois, niin voimakas on se haju.
  Muuten merkkailee sisällä ollessaan vaan puskemalla tai hankaamalla itseään paikkoihin. On hirveen siisti eikä käy edes laatikolla, vaan haluaa ulos metsään.

  Seuraavaa vuotta kohden Eija ja katti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On toi paksumpaa kuin pissa, olisko sitte anaalirauhasten tyhjennyksestä kyse, ken tietää.

   Mukavaa uuttavuotta teille sinne!!

   Poista
 4. Noh..voi sentään....suorastaan paskajuttu,minkä kissa teki :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja viellä kolmannen kerran, mutta tällä kertaa vähäisin vaurioin.

   Poista
 5. Eläinmaailmassa sattuu ja tapahtuu... vaikkaki huopahatun hinnalaa saa monta lippistä, on huopahattu lämmin ja charmikkaapi, pukee hienosti kalijua päätä. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kai se on uskottava ja hankittava, huopahattu. :D

   Poista

Kiva kun tulit tänne, jätä merkki käynnistäs!!