sunnuntai 17. joulukuuta 2017

Valmistelua.Olen ehkä turhaan joulusiivousta tehnyt, koska todennäköisesti joudun joulun viettoon Lahteen.
On meinaan uskomaton määrä likaa mitä kertyy paikkoihin, joita harvemmin tulee viikkosiivouksessa siivottua. Niinkuin nyt esimerkiksi saunan lattia. Tai j-kaappi.

Sen hyllyt tulee ainakin kerran/kk pestyä, mutta entä ovi sisäpuolelta. Siellä sitä piisaa pyyhittävää kun sen tyhjentää. Huh ja hyh.


Olin pesuhuoneessa parturoimassa itseäni, kun tämä yksi pers'kärpänen änki siihen tykö itseään. Otin sitä kirsusta kiinni ja surautin leikkurilla nenän ja sormeni välisen kohdan karvat millin mittaiseksi. 
Tuossa se nyt näkyy, minkä värisen koiran aikoinani otin. Kovasti on väri vaalennut. 😀Aina kun saavun kauppa tai pidemmältä reissulta kotiin, vaativat kissat tuliaista. Tässä ne nauttivat kanaa, herkkuaan. Maisa tietty kiltisti odottaa kuinka paljon Pekka hälle jättää syötävää. Joskus jättäää niin vähän, että täytyy salaa, Pekan huomaamatta, käydä laittamassa Maisukalle hiemän lisää haukattavaa.


Parturoin itseni myös joulukuosiin ja alla kauhukuva pelkäämättömille lukijoille!!Tässä kuva jolla voitte peloitella kakaroitanne, että jos ette ole kunnolla niin kutsutaan tällainen kamaluus paikalle laittamaan kurin kohdalleen!!

Parin millin sängen päälle kun kiskaisee joulupukin parran, hiukset ja lakin, niin eivät saa kakarat niitä irti kiskottua. Kokemusta on, mutta taitaa ne joulupukkikeikat jo jäädä multa tekemättä, varsinkin kun pikkumiehelle paljastin toissakeväänä näin: 
Mentiin varastohäkille kaupunkikodissa ja siellä sitten kerroin kertovani salaisuuden jota ei saa kellekkään kertoa. Käännyin pikkumieheen selin ja nykäisin joulupukin vermeet kaikkineen päälle ja käännyin.

Pojalla meni käsi suun eteen ja silmät pyöreänä hän kysyi että; pappa, sinäkö se olet se joulupukki!!

Minä siihen että tavallaan. Joulupukki ei itse millään ehdi kaikissa paikoissa itse käymään lahjoja jakelemassa, niinpä meitä vanhempia miehiä on otettu jouluaatoksi töihin apu-joulupukeiksi.
Pikkumies oli niin jännittynyt ja iloissaan, ettei meinannut kestää.

Puettiin sitten pukin vermeet pikkumiehen ylle ja otettiin kuva.

Eli samaa rataa täällä mennään, ihan tavallista arkea.


Edellisistä huolimatta, mukavaa päivänjatkoa sulle sinne!!


6 kommenttia:

 1. Ei siivoaminen ole koskaan turhaa. Mitäs Persäkärpänen tuumas leikkurista? On juu vaalentunut, siinä missä ukko harmaantunut, mihin elämä värit vie..? =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ole ja siksi siivoan jonkun kohdan joka päivä, niin on aina sopivan siistiä. Milla ei ollut parturoinnista minälläänsä.
   ihin lie värit kadonneet, en tiedä, mutta jo kakarana tiesin että musta tulee kalju, siksi tulevaksi ammatikseni sanoin, kuulemma, Kekkonen.

   Poista
 2. Olit aika rohkeasti rehellinen pikkumiehelleni ja se kannattaa kyllä enemmän- kun esim. valehdella ja itse arvata että joku uskosi sun tarinaan. HEHEH . Komeat ja siistit kaverit sulla ja kaljupäät aina on ollut suosittuja ja ei tarvitse shampoota eikä kampaakin heh ... Kivaa 3 . adventtija sinulle

  VastaaPoista
 3. Kivasti kerroit tuon pukkijutun pienelle :) Samantyyppisesti ollaan itse sanottu pojille.

  Mun veljenpoika sanoi 6-vuotiaana, kun isäni meni heille pukkeilemaan (veljen appivanhemmat asuivat samassa taloyhtiössä): "ei se ole pukki, se on ukki" :D

  VastaaPoista

Kiva kun tulit tänne, jätä merkki käynnistäs!!