keskiviikko 4. tammikuuta 2017

Aivan kamalaa paskaa!!

Luulo ei ole tiedon väärti!

Kaupoilla ollessani katselin raksuja ilman rillejä. Ne unohtui autoon. Eihän siinä mitään nähnyt. Koetin löytää maissihiutaleita ja kun niitä en tutussa pakkauksessa nähnyt, otin sen paketin jonka otaksuin olevan sitä tavallista, varsinkin kun paketti oli niillä sijoilla mistä "aina" nappaan paketin ja vaikka paketti oli oudon näköinen niin luulin vain paketin ulkokuoren muuttuneen..


Pekka ja Maisakin kääntää perseensä näille raksuille!
Ja mitä siitä tulikaan kun aloin syömähommiin puolisen tuntia sitten. Laitan raksuja aina vain puoli lautasellista niin ei loput ole pelkkää pehmeää mössöä ja kun ensimmäinen puolikas on syöty, kaatelen toisen puolikkaan lautaselle ja nautin kokomaidon kanssa, no, laktoositon maitojuoma se yleensä on, jos otan ja hörpin oikeaa maitoa, laulaa perse jo illalla niin ettei täkki pysy päällä. 
Ja sitten takaisin asiaan.Siis viellä uudelleen täsmennettynä.
Nyt kun on flunssakausi meneillään on hyvä ottaa pahvia tai kartonkia ja niistää nokkansa siihen ja köhiä kurkusta suun täysi sitkeää, tumman vihreää limaa ja sylkäistä se pahville rään sekaan. Sitten vartin päästä otat sakset ja leikkelet pahvin noin pikkurillinpään kokoisiksi paloiksi ja kippaat koko komeuden Disney frozen lootaan.

Tuolta ne maistuivat. Oli sitten seassa mustikkakiisseliä tai maitoa, niin tunne ja maku oli kuin olisi syönyt räällä voideltua pahvia, yökkkkssss.

Maistelin räkäpahvia jo ostopäivänä mutta nyt ajattelin antaa raksuille toisen mahdollisuuden, jos vaikka suu oli rikki edellisellä maistelukerralla.

Ja kissan v*tut, yhtä hirveältä ne maistuivat kuin ensimmäisellä maistelukerralla maistuivat.


Ei ihme että ukkokin on noin tärähtänyt kauhukokemuksen jälkeen.

Muistakaa, teitä on varoitettu!!

Tästäkin huolimatta, mukavaa päivänjatkoa sulle sinne!!

Yhdeksän kuvaa...


Uskokaa nyt ihmiset että tämä liikkeellä oleva flunssa kestää pitkään ja kaataa ihmisiä laumoittain petin pohjalle. Mulle tuli tänään flunssaa kolme viikkoa täyteen. Tosin huonoimpaan vointiin verrattuna voin hyvin. 
Jaksan jotain puuhaillakin, niinkuin eilen tein lumihommia puutarhatraktorilla kun oli jo kymmenisen senttiä sitä puuterilunta maahan kasautunnu ja kuinka fiksu olikaan tien auraaja: Tonttiliittymän kohdalla hän käänsi auraa sen verran, ettei polannetta tullut lainkaan portin kohdalle, turhaan valmistauduin uudemman kerran pikkuraktorihommiin.

Auran nostopuomi osui takapyörän ketjuun juuri sille kohdalle missä oli rautalangasta tehty varmistus ketjulukolle ja kun se meni poikki, tippui toinen ketju paikaltaan. Etsin ja etsin sitä ja lopulta se löytyi taka-akseliin kiertyneenä.

Ketjua takaisin laitellessa naksahti selkä, tietysti, mutta lumihommat on nyt tehty, jätin koneen kuistille, jos vaikka lisää pyryttää.

Muuten täällä mennään talvisella tyylillä.

Täällä maataan vaan.


Kuka missäkin.


Maisa jo ehti pujahtaa mun lakanoihin.


Milla kääntämässä kylkeään...
Täällä on elukoille useita petipaikkoja ja 
parhaissa pedeissä on niille tarkoitettuja tyynyjä ja peittoja...


Pekka sammui saunan ovelle.
Joo, lattialista puuttuu kun en ole viellä maalannut lattiaa...


Täällä ei kannata jättää ruokiaan vahtimatta.


Kävin lisäämässä kaminaan puita 
ja jo ehti Pekka sekahedelmiä maistelemaan.
Oikein urakalla se lipitti makeaa nestettä.


Maisa tiirailee mahdollista saalista mutta kuvan tarkoituksena
on näyttää sulle mun pikkubussia. Sen hankin sähköpyörätuolin kuskaamista varten.

Kun vaikka kauppakeskukseen ajelee autolla niin siellä perillä ei jalat kanna niin kauaa kuin tarvitsisi. Siksi on hyvä ottaa spt mukaan ja körötellä sillä siellä kauppakeskuksessa, tai vaikka missä vaan. 
Näin pakkasella pysyttelen pää-osin sisätiloissa. Tuonne kylmään viitsi mennä itseään palelluttamaan vaikka volkkarissa olisi monta mukavaa puuhaa vailla tekijäänsä mutta niitä teen sitten leudommalla säällä.

Jotkut teistä huomasivat etten laittanutkaan kuin kahdeksan kuvaa...

Näistäkin huolimatta, mukavaa pakkaspäivää sulle sinne!!