torstai 16. helmikuuta 2017

Hys, kissa nukkuu!!

Otsikko on sisäpiirivitsi.

Pekkaa sattuu.

Aamutuimaan kaikki oli kunnossa, ehkä. Pekka läksi tavallisesti ulos, mut herätettyään, takaisin tuli ihan normaalisti, pesi itseään pöydän kannella ja kävi siihen nukkumaan. 
Hetki sitten kävin sitä silittämässä ja kissa aristeli oikeaa etutassuaan. Koetin sitä tutkia, mutta niin kovaa ääneen se huusi, etten jatkanut enempää. Tutkin sen paremmin muutaman tunnin kuluttua.

Aamulla heti kuuden jälkeen Pekka kynsi mua, unen ja valveen rajalla olijaa, tavattoman poikkeavasti. Pisti kaikilla kynsillään ja niin kovaa ja syvälle kasvoihin että jopa mut sai pelästymään ja siitä seurasi sen lainen puolustusheijaste, että huitasin niin kovin Pekkaa että se lensi tuohon  parisenkymmenen sentin päässä olevaan televisioon niin että kopsahti. Ajattelin pään kopsahtaneen, koska oli niin ontto ääni.
Olen hämmentynyt reaktiostani. En ole koskaan lyönyt ketään, (kahta poikkeusta lukuunottamatta ja ne kaksi lyöntiä olen lyönyt puolustautuakseni kun minua on hakkaamalla hakattu ja kummallakin kerralla hakkaaminen loppui siihen paikkaan) tarkoituksenani olla satuttamatta pahemmin ja vaikka olenkin erittäin ärtyisä jos mut herätetään kesken unien koskemalla mua johonkin, niin tyynnyn sekunneissa enkä käy kenenkään kimppuun.

Kun nyt vertaan jälkiä kasvoissani siihen että missä Pekka on ollut silloin kun hän mua raapi, niin ennemminkin olisi ollut vasen puoli minkä olettaisi oikeakätisen kissan satuttaneen, ellei se pirulainen sitten raapaissut vasurilla mutta kun jälki lähtee vasemmalta korvan juurelta ja päättyy poskelle, niin ei sitä jälkeä saa tehtyä vasurilla ja muistan huitaisseeni vasemmalla kädellä kissan huit'hemmettiin niin voi se olla että minä tuon sain aikaan kun tarkemmin ajattelee tapahtumaa, että kun vasemmalla kädellä huitasee niin  lyönti osuu kissan oikeaan kyynärään, mitä se aristelee.

No nyt se jo varaa oikealle etutassullekin, ettei mitään vakavampaa sattunut. Tutkin Pekan nyt uudelleen.
Kyynärpää sillä hiukan aristaa kun sitä tutkii ja vertaa vasempaan. Kaikki luut ja nivel on kunnossa. Huh, onneksi ei käynyt pahemmin!!

Kannattaa muistaa että herättää mut nimellä, eikä koskemalla.😀

Tuostakin huolimatta, mukavaa päivänjatkoo sulle sinne!!