torstai 23. helmikuuta 2017

Salpausselän kilpailut......eikä kiinnosta (enää) pätkääkään.

Olin vuosia vapaa-ehtoisena ja kun verottaja alkoi talkooväen vaatetuksesta vaatia veroa niin se piisasi mulle.

Aamuherätykseen on tullut muutos. Kun ennen kissat alottivat herätellä mua viiden-kuuden maissa niin nyt herättely alkaa puoli seitsemän jälkeen ja hyvin varovasti. Vieläkin Maisa antaa lattialta pikkuveljelleen neuvoja kuinka toimia, välillä käy itse näyttämässä Pekalle että tästä nyt kävelet ja painavana ja Pekka noudattaa pienen isosiskonsa käskyjä.
6:50 Pekka sitten tulee sänkyyn mun pääkopan vierelle ja naukaisee mun korvaan.
Siis yleensä Pekka heti herättyään raakkuu kuin varis koittaessaan naukua.


Vaihteen vuoksi kissat ovat syöneet aamupalaa. Maisa tulee aina ensimmäisenä sisälle aamutoimiltaan ja murunen kerrallaan se mussuttaa ruokaa sisuksiina. Maisahan syö ja juo todella hitaasti.
Kun sitten kissojen ovikello seuraavan kerran soi, sipsuttelee Maisa keittiön pöydän alle nuolemaan huuliaan ja viiksiään. Pekka tulee ja hyvittelee mua ja sitten syö kaikki loput ruuat.


Ovat kissat nyt selkeästi löytäneet hyvät jyrsijäbaaripaikat. Iltaisin tulevat mahanahkat piukalla sisään ja ovat kuin omistaisivat maailman. Hyvä on olla kun mahanahka valittaa kireyttään.


Tänään aamusella Milla kierteli ulkona tavallista pidempää lenkkiä. Kuulin sitten keittiöstä jotain outoa rapinaa ja nousin katsoakseni että kuka siellä noin rapistelee.
Pekkahan se siellä. Kuivaruokakaapin ovea se oli saanut sen verran auki, että sai maissihiutalepussia kiskottua ulos sen verran, että sai sitä rapisuttelemalla mun huomion.
Katsahti siinä sitten mua silmiin ja näytti katseeltaan että tuolta ylähyllyltä

Kuivattua kanaa oli mielitekona haukata ja yhden laatan sille sitten taittelin ja "revin" sille syötäväksi.
Milla kun sitten aikanaan ryntäsi sisälle niin näytti naamallaan että täällä on kissat saaneet jotain parempaa ruokaa, missäs mun osani on??

Nyt ovat kaikki elukat löytäneet sopivat nukkumapaikat ja aamulla taasen tavataan.

Kaikesta huolimatta, mukavaa päivänjatkoo sulle sinne!!