perjantai 16. kesäkuuta 2017

Kielto.En ole koskaan hyväksynyt ihmisten samaan muottiin änkemisestä.

Olen varsin paljon taistellut moista vastaan, aivan tarkoituksella hätyytellen, provosoiden.
Mua itseä käytetään hyväksi monasti, kun joku asia on pielessä ja se pitää saada hoidettua kuntoon. Vähän sama kuin kaikkien pitäisi olla 170cm pitkä ja 71 kiloisia, kaljuja, nahkatakkia käyttäviä viiksekkäitä & kurttuisia papparaisia. Tai sitten teiniahdistusta potevia, pelleksi meikattuja ritsapimppejä.

Mulla on korkea verensokeri, parhainmillaan 38:ssa kieppunu sokeriarvo. Helvetilliseen akkojen pyöritykseen olen joutunut, eikä niitä saa hätistettyä kimpustaan sellaisilla otteilla kun "tavallisia" naisia karistellessa on tottunnu.

Olen sanonut olevani kiitollinen kun ovat mun kunnosta huolissaan, mutta kiitos, olkoon tämä nyt tässä. Kuolet, koettavat pelotella, mutta minä siihen että kaikki meistä kuolevat joskus, mitä sitä itseään kiusaamaan.
Arvot eivät laske, vaikka pitäisin viikon ajan pelkkää kasvisruualla elelemistä, eli jätin jopa lauantaisen saunamakkaran grillaamisen, valehtelen, koiralle käristin kaksi makkaran kieppiä, pois ja namut olivat vain niitä joita DB hoitaja hyväksyi.

Otan kiltisti nimetyt lääkkeet ja piikittänyt olen vaadituilla yksiköillä. Näin toimien saan sokerin laskemaan kympin kieppeille eikä lääkäri tästä ollut huolissaan vaan sanoi että mennään nyt näillä. Silti DB-hoito soitti kolmen päivän päästä, kuritti aikansa mua ja nosti yksikköjä. Yhdelle käy ja toiselle taasen ei.

Kun on aikansa pantannut sokeria ja sitten kun piehtaroi siinä, niin tulee todella huono olo. Ihan sama kun ruuassa. Kun olet tietyn ajan syömättä makkaraa tai metukkaa niin ne alkavat maistua kamalalta. Ihan totta, olen sen omalla suullani maistellut!!

Niin että minkä ihmeen takia kaikkien ihmisten sokeri pitäisi olla alle viisi!!??
Tyydyn omaani, täyskymppiin. Antakaa mun jo olla rauhassa!!
(Soittelevat mulle tiuhaan ja kun en ole vastannut puheluun niin olen valehdellut olleeni paskomassa tai että puhelin jäi aamusella laittamatta pöksyn taskuun.)  *Viheltelee*


Tuostakin huolimatta, mukavaa päivänjatkoa sulle sinne!!