maanantai 19. kesäkuuta 2017

Nyt aamulla.


Pekkaa alkoi kakattaa 04:10.
Se ilmaisi sen pieremällä mun pään vieressä ja vasta sitten tassuttelemalla ja leipomalla mun päällä. Pakkohan se haisuli oli ulos päästää, varsinkin kun se alkoi ulko-ovella raakkumaan niin kovasti että oli vaara jotta Vaimo heräisi.

Hän heräsi viideltä ja päästi "lahopään" ja Maisan ulos.
05:10 hän tuli ja herätti mut: Milla tappaa supia tuolla. No, ei muuta kuin vaatteet ryysyt niskaan ja pihalle. Siellä se haukkui kun viimeisessä hädässä joen penkalla ja supi oli jo puoliksi vedessä. Kiinnitin Millan huomion ja siinä samassa supi ui joen toiselle puolen.
Milla piti ottaa samantien sisälle, se kävi niin kovilla kierroksilla että meni reilu tunti ennenkuin se rauhoittui ja kävi unille.

Maisa kaipaa tänään hellyyttä. Se pyörii pitkin sänkyä ja tulee aina välillä mun käden ulettuville ja rapsututtaa tai silityttää itseään. Välillämse ottaa torkut jalkovälissä tai kyljen tuntumassa ja sitten taas kierros alkaa alusta.

Eilen myöhään illalla teroitin viellä pyynnöstä keskikokoisen viikatteen. Sillä tuo Vaimo käy aina välillä muutaman heilautuksen niittämässä kokkopaikalla. Hän sen pikkuruisen alueen haluaa niittää, koska on "aina" sen tehnyt.

Mun urakkana on tänään imeytyskaivon tyhjennys. Se tietää sitä että on kaivettava jostain happinaamari naaman päälle. Tulee sitten meikänkin naamasta siedettävän näköinen.


Näistäkin huolimatta, mukavaa päivänjatkoa sulle sinne!!