keskiviikko 5. heinäkuuta 2017

Uusi harrastus.Tänään täällä satoi.
Päätin heti aamusta lähteä äitini luo taas hieman tyhjentämään piharakennuksia. Wolkkarillisen kaikenlaista tullessani toin ja lupasin vielä lähiaikoina körötellä peräkärri mukana uudelle tyhjennysreissulle.

Siinä syy miksi en tehnyt ramppia valmiiksi tai siis kiinnittänyt ramppia paikoilleen. Tähän pihaan satoi päivän mittaan 28 milliä vettä!!


Olen kehittänyt itselleni uuden, todella säälittävän harrastuksen.
Nuuhkimisen ja muistelun yhdistelmän!! Kehtaako tätä kertoakkaan...

Kauppareissulla kuljen, kuin olisin valitsemassa ostettavaksi, leivonnaisten ymv. lähettyviltä ja nuuhkin miltä ne tuoksuvat ja muistelen miltä mikäkin maistui. Sama juttu karkkihyllyllä. Olen valitsevinani namuja ja aloitan valinnan siitä päästä hyllykköä missä ei ole purkat. Saan koko rivistön ajan makunautiskella muistellen ja nuuhkien ja sitten tyynesti täysxylitolipurkkaa hyllykön päädystä pari pussia mukaan eikä kukaan huomaa typerää harrasteluani.

Olen kullä jo alkanut löytää ihan syötäviäkin sokerittomia tuotteita. Xylitolikarkeissa on se huono puoli, että jos niitä syö pikkaisenkin liikaa niin kaasuntuotantolaitos käynnistyy tuotapikaa ja perse soittaa porilaisten marssia koko päivän ja ilmeisesti myös yön, koska ilma on aamutuimaan niin sakeaa että täytyy lattiaa pitkin ryömiä ulko-ovet avaamaan.

Valitettavasti täältä lähikirkolta , matkaa 12km, niitä sokerittomia namuja ei saa, vaan hankinnat on muistettava tehdä Lahti-reissulla ja mieluisia löytyy niin että kahdesa oikein isossa marketissa täytyy käydä mutta nykyään moiset reissut multa sujuu aivan leikiten. Mullahan on pyörät alla!!

Koira ja kissat ovat tähän aikaan illasta kuorsanneet jo parisen tuntia. Kun latasin kaminaan puut, tuli Milla aivan muhun kiinni "auttamaan" sytyttämisessä. Se meinaa sitä että Milla haluaa käristettyä makkaraa. Kaksi sille pilkottua juustosavupekonia se huitasi hetkessä sisuksiinsa, heti kun olin avannut hetekkani ja käynyt makuulle. Ennen sitä se ei koskaan syö iltaruokaansa, saattaa se tosin käydä nuuhkimassa niitä, Millalta kait sen haistelun keksin minäkin. 😃


Näistäkin huolimatta, mukavaa päivänjatkoa sulle sinne!!