torstai 13. heinäkuuta 2017

Maisa.Maisa oli tänään muiden eläinten tapaan ahkerasti työmaalla.

Sen päälle piti rentoutua.Mitä lie miettinyt, ei mulle kertoillut.


Edellisestä wolkkarin rupauspäivästä oli mennyt jo sen verran aikaa, että kivut olivat unohtuneet, siispä tänään taas haalari niskaan ja osittain auton alle. Kun istuu maassa, niin ei tarvitse itseään kaksin kerroin taittaa ja se säästää selkää. Korjasin viimeisen pyörän jarrut ja nyt on kaikki käyty läpi ja osat vaihdettu.

Täytyy sanoa että kaikkea hittoa alankin välillä puuhastelemaan. Tai tämän laisen päivän jälkeen tuntuu siltä, kun on koko päivän puurtanut ja vain vähän saanut aikaan ja sitten, vaikka kuinka tarkkana olisi, niin joku vaihe jää tekemättä ja homma on tehtävä uudelleen, mutta onneksi purkaminen on nyt helppoa kun kaikki irroitettava on uutta, eikä toisiinsa kiinni ruostuneita pultteja ja muttereita niinkuin nyt aamusella oli.

Tänään unohdin työntää vetoakselin takaisin vaihdelaatikkoon, enkä näin ollen päässyt koeajolle, mutta joku toinen kerta sitten.

Milla nukkui lähes koko päivän kuskin "pukilla". Kissat kävivät välillä kyselemässä että mitä teen. Väsytän itseäni, vastailin. Päätin, etten ainakaan viikkoon kusekkaan wolkkariin päin, niin kyllästyttää jo autohommat, mutta aamusella läksin kyllä hyvin mielin työmaalle.

Vesisade alkoi heti työt lopetettuani. Piti alkaa jo tuntia aiemmin, mutta pyysin tunnin lisäaikaa ja sain, kiitos siitä.

Olen saanut vierailla mitä ihmeellisimmissä paikoissa, saanut kaikenlaista uutta tietoa ja viihtynyt, kiitos kirjojen ja lehtien. Olenkin sanonut että kirjoihin (ja viinaan) laitettu raha ei mene hukkaan. Välillä sitä tulee luettua niin hyvä kirja että sen sopivan tullen hankkii itselleen, niin kävi nytkin. Mahdankohan muistaa jouluna mikä kirja lahjapaketissa on. 😊


Noistakin huolimatta, mukavaa päivänjatkoa sulle sinne!!