lauantai 24. helmikuuta 2018

Lauantaina.Täällä on eletty hissuksiin.

On luettu kirjoja paljon, katseltu ohjelmia YLE areenasta sekä muutama dvd-leffa isosta telkkarista.
Joka päivä olen käynyt lenkillä.
Ajan autolla johonkin kauppakeskittymään tai kirpputorille ja sitten olen hissuksiin käppäillyt kepakko oikeassa kädessä ja ostoskärry vasemmassa. Pari kolme tuntia olen koettanut jaksaa ja hyvin se onnistuu, kun pidän puolessa välissä "kahvitauon".

Siis minähän en kahvia juo, se maistuu mun suussa palaneelta sandaalin pohjalta. Kolme kertaa olen eläessäni hörpännyt moista ainetta ja 18-vuotis synttäreilläni ryypätty ja pois syljetty suullinen oli se viimeinen kerta. Kahvi on pahaa, sille ei vaan voi mitään.

Selkä oireili kovasti, kun köllöttelin kolme vrk ulos menemättä. Hieman katosivat jalat alta, mutta paskinta oli taasen se kipu.
Tiedän että mulla kävely auttaa siihen kipuun ja olenkin aamuisin ottanut "puoli kourallista" kaikenlaisia kipulääkkeitä, joita beautyboxini sisältää. Liikkeelle vaikka väkisin.

Kissoilla on sama rytmi päivästä toiseen. Kumpikin käy erikseen ja yhdessä lorvailemassa mun sängyssä, kyljessä kiinni kuorsaamassa tai sitten tulevat rintamukselleni ja näyttävät mitä kohtaa kolottaa, että hiero siitä lihakset pehmeiksi.

Maisa on aina tykännyt hieronnasta mutta Pekka on nyt tänä talvena oppinut samaan. Aikaisemmin Pekka otti hierontaa vastaan vain siten, että rapsuttelin kipeitä lihaksia, mutta nyt sekin on havainnut että oikeanlainen hieronta auttaa paremmin ja nopeammin. Tapansa mukaan se kuolaa rinnukselleni märän läntin.

Rallia ovat karvajalat riehuneet kerran-kaksi päivässä, eikä se ole enää sitä että Pekka vaan kurittaa Maisaa puremalla, vaan Maisa on alkanut puremaan takaisin ja nyt ne kumpikin kutsuvat toisiaan leikkiin ja suut naurussa juoksevat kakkajuoksujaan.

Ainakin täällä meillä kissat menevät riehumisen jälkeen hiekkalaatikolle ja vääntävät tortut sinne.

Wolkkari on katsastettu jälkitarkastuksessa eilen. Olen koettanut talven mittaan saada selville, että mistä johtuu auton etupäästä tuleva kolina ja katsastusinsinööri kertoi kolinan aiheuttajan löytäessään, että ei niitä kolinoita ilman erikoislaitteita ole mahdollista maallikon löytää. Kiitin oikein kädestä pitäen, kun insinööri hylkäsi auton ensimmäisellä kerralla ja niin siinä kävi kuin insinööri mulle sanoi, että kohta loppuu kolinat!!

Nissanin vien katsastukseen sitten toukokuussa.

Että ei täällä oikeastaan mitään tapahdu, tavallista arkea.


Edellisistä huolimatta, mukavaa päivänjatkoa sulle sinne!!

12 kommenttia:

 1. Kahvi on ihan jees kun laittaa maitoa ja sokeria:) Pentuna vinguin niin kauan et äiti ei jaksanut kuunnella ja antoi puolikkaan kahvia, loput maitoa ja sokeria, hyvältä maistui. Samalla lailla se juon edelleenkin, maitoa vaan vähemmän. Menee myös ilman jompaa kumpaa mut sit jos puuttuu molemmat ni pärjään vajaalla kupillisella koko päivän.
  Harrastan kerta päivässä kävelyn samasta syystä kuin kissat, suoli toimii patemmin kun liikkuu edes vähän.
  No mikäs VWssä sitten kolisi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ala,- ja yläpallonivel ja ohjausakselin ulompi pallonivel. :)

   Poista
 2. "...se maistuu mun suussa palaneelta sandaalin pohjalta." Hui, ookko tosiaan maistanu?! Mää tykkään kahvista. On se kyllä merkillinen juoma. Mut mun tarttee laittaa maitoo sekaan, muuten maistus kyllä hirveeltä (palaneelta sandaaliltako?). Mantereen yhdessä paikassa saa suomalaista Pauligin kahvia; se on kyllä hyvää ruotsalaiseen kahviin verrattuna, joka on ku tervaa.
  Mun katti on tapoihinsa kangistunu; sillon oikein ruutiinihommat päivän aikana. Nyt saan hieroo sitä jopa masusta.
  Mää teen joka päivä lenkin. Se raikastaa mun ruumista ja sielua.

  Kaunista viikonloppua sinne kauas toivoo Eija ja katti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Gevalia on muistaakseni hyvää kahvia, eiks se ole ruåtsalaista?

   Poista
  2. Jep. Mut tykkään enemmän Löfbergs-kahvista; kai se johtuu paahdosta? Täällä kahvi valmistetaan aina niin vahvaks, et lusikka seisoo kupissa. Ja niin karvasta vielä.
   Parasta kahvia saa Suomessa ja Saksassa.

   Kahvitellen Eija ja katti.

   Poista
  3. Kaunista vkl teillekkin sinne!!

   Poista
 3. Mukava lukea kuulumisia. Kurjaa,että on kovia kipuja. Meillä töissä taitaa olla joku juliste,jossa lukee " Liike on lääke".
  Mun yksi kissoista nukkuu osan päivää kylppärissä....siellä on lattialämmitys. Parvekkeelle pyydetään,mutta kuka sinne pakkasella menee...hyi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :DDD
   Kyllä meilläkin kissat välillä nukkuu niin oudoissa paikoissa että!!

   Poista
 4. Eipä se kahavi kaikkien suusa hyvältä maistu, eikähän siinä mittään menetä vaikkei sitä juua lipitä. Mut on se vaan niin hyyvvää. :)
  Voi jukra sitä sun selekää, sais jo kivut hellittää ihan oikeesti, * oottaa taivaan ihimettä* niitäkin ku tapahtuu. Siu siu ja voimia tuleviin päiviin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ei ne kivut oo mitään verrattuna siihen yhteen aikaan, muistat kyllä. :)
   Kun vaan liikkuu päivän mittaan niin kyllä ne kivut ihan siedettävinä pysyy ja on aikoja kun selkää ei edes huomaa, niin kivutonta on joskus. :)

   Poista
 5. Ollaan vieläkin sairaana , mieheni on kokonaan sairaalahoidossa jo kolmatta päivä .. minulla on parempi jo nyt .. Mutta voi että kyllä sinä olet oikeassa että täytyy kävellä vaikka ei jaksaisi , olet ahkera .. kiva että sinulla on ne kissat ja koirat kun niiden kanssa on pakko pitää liikettä .. Juu minäkin olen niin käynyt kirparilla mahallaan kärryn päällä ja sitte pikkuisen katselen ja sitten taas istahdan ja lepoa .. ja siis taas jatkaan matka ... Hyvää vointia teille sinne kaikille

  VastaaPoista

Kiva kun tulit tänne, jätä merkki käynnistäs!!