tiistai 26. kesäkuuta 2018

Kesä.Sitä täällä on nyt vietetty.
Taas on tullut uusi lukija, toivottavasti viihdyt. 😊

Juhannus meni mukavasti, oli vakioporukka koolla, niin mikä oli mennessä.Pihaa on tullut hoidettua ja nurmikonkin pääsin kerran ajamaan, kuivuuden loputtua sateisiin, joita tuli kolmessa vuorokaudessa 43 milliä!!Tästä piti tulla hauska video, kun Pekka saalistaa unissaan......mutta tulikin vain kaksi kuvaa, kun en muistanut vaihtaa kameraa. 😛


Olen suunnitellut ulkomaan matkaani.
Vwolkkari on jo suurelta osin pakattu ja huollettu, matka alkaa sen jälkeen kun posti on tuonut yhden rikki menneen osan, jota ei täältä kotoLahdesta saanut.
Noin vanhaan autoon kun osia ei saa helpolla, varsinkin jos ne eivät ole joitain "yleisosia".
Jos olisin tilannut osan vwolkkarilta, olisi osa tullut aikasintaan kahdessa viikossa, mutta sain myyjältä vinkin mistä tilata ja saada osan viikossa, ehkä.

Matkasta olen suunnitellut ensimmäisen ja toisen osuuden, täältä pääkaupunkiin ja sitten rapakon yli laivalla, jatkosta tai matkan pituudesta en vielä tiedä.
Huonoimmillaan se menee niin, että käväisen vain räävelissä.

Huomenna on tarkoitus käydä vuotuinen kesäretki hämeenlinnassa.
Mulla on siellä tietyt paikat joissa käyn, ihan vaan päiväretki.

Kissat marisevat kun nappasin ne jo sisään.
Mopoajelulta tullessani näin ketun tulevan tästä pihasta tielle.
Kissat olivat kuistilla silmät ymmyrkäisinä ja hännät paksuina.
Ajettiin se pois, yrittivät mua juksata!!

(Edit.27.06 Kissat nukkuivat kumpikin koko yön mun vieressä, pelästyivät kettua, minitiikerit. Arvaa vaan oliko mulla kuuma!!)


Kaikkea hyvää sulle sinne!!

12 kommenttia:

 1. Kesäterveiset Bohuslän´istä; meillon taas upeat ilmat pariviikkoisen sadekauden jälkeen. Luulin, että olet/-te tulossa tännepäin, mutta reissun tie johtaakin siis etelään (mun piti oikein kuuklata toi rääveli-sana). Olisit/-te olleet tervetulleita tänne nimittäin.

  Ketuista. Ykspäivä linjurin kuljettaja näki ketun, jolla oli kissa suussa. Kun koirani muutti taivaaseen, tuli luokseni villejä katteja. Yhdellä ei ollut enää häntää ollenkaan ja epäilen, että kettu oli ollut asialla.

  Kaunista kesää toivottaa Eija ja katti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos sitä joku päivä, tulevaisuudessa sitten. :)

   Poista
 2. Ompa Pekka piiiiitkä poika. Mukavia reissuja toivotan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se, pisin kissa joka mulla on ollu. :D

   H-linnan reissu oli täydellinen, mieli on kepeä kun löysin kaiken mitä sinne läksin hakemaan ja kattelemaan.
   Ainoo huono puoli on se, ettei vwolkkarissa oo ilmastointia, oli pikkasen kuuma paluumatkalla. :)

   Poista
 3. Ne on muuten hauskoja katseltavia,eläinten unet,tassut liikku kuono/nenänpää,silmät räpsyy...minäpä yritän joskus tuota video kuvausta kokeilla;)
  Vai että ihan ulukomaille,Hapiksessa(Haaparanta),taitaa minun reissut olla.
  Minä -90 luvulla käytin poikaa Rc-auto/grossi kilpailussa Turenkissa.Tykkäsin seudusta.Aulangon mökeissä oltiin yötä.
  Samaan aikaan oli motoristit (liekkö liivijengit:) kokous Hämeenlinnassa.Kun saavuttiin Aulangon pihaan ,HAETTIIN MÖKIN AVAIN.Poika oli (10 v.) sanoi "äiti ei mennä tuonne ainakkaan,tarkoitti niitä moottoripyörä äijiä:)no pitkäparta juipin naapuriin päästiin.Kaikki meni aika h y v i n;),Äijät palas aamulla mökilleen ,ja tereot täysille:) kello oli kuusi!.Unet hävis silmistä,syötiin aamupala ja lähettiin ajaa Turenkiin.Mukava reissuja muistella!hämeenlinna/Turenki kappale kaunista Suomea!!
  Hyvää ja turvallista matkaa! ja hyvää vointia!

  Ei muuten kettuja ole meidän seuulla.Susi tuossa naapurin takaa kulkee.Meiän koira reagoi vähän niinkuin sinun kissat,viereen änkää:) eikä lähe minnekkään,sängyn valtaaja;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan ne tapaukset sitten myöhemmin mukavia muistella. :)

   Poista
 4. Onhan se mukava välillä vaihtaa maisemia, ei muutaku turvallista matkaa.

  VastaaPoista
 5. Olipas mukavaa, kun käväiset mun kaupungissa … mitä hyvää löysit? Miten perunaa kasvaa? Miten kivut ? Vauzzi vau kun ihana että menet Tallinnaan , olisin mieluiten myös matkustanut mutta ei enää pääse .. se on todella ikävää .. Mutta sinulle turvallista reissu ja varoo varkaita niitä Tallinnassa löytyy paljon erityisesti sataman varrella ja läheisyydessä

  VastaaPoista
 6. Kävin armeijan poistomyymälässä ja luotsin kierrätyskeskuksessa.
  Kirjoja, kangasta, musta sarkapuku ja kaikenlaista, kolme kassillista niin ja retkisängyn mallia armeija. :)
  Peruna kasvaa hyvin, kivut on siedettävällä tasolla.

  Olen kuullut samaa tallinnasta, ajankin heti pois satamasta. Mulla on osoitteet paikoista minne haluan mennä, eilen testasin ensimmäistä kertaa navigaattoria, kun ajoin hämeenlinnan keskustasta luotsiin, parolankatu 66:n.

  VastaaPoista
 7. Ajaa hurautettiin yhdellä porukalla Tallinnasta Riikaan. Kyllä maailmaan mahtuu monta kivaa paikkaa. Täälläkin on paljon näkemistä. Tänään palataan Tallinnaan. Mukavaa reissua sinulle!

  VastaaPoista

Kiva kun tulit tänne, jätä merkki käynnistäs!!